Sekretesspolicy :

Sekretesspolicy

Du kan lämna oss dina personuppgifter under ett besök på vår webbplats. Till exempel dina kontaktuppgifter (namn, e-postadress, postadress och telefonnummer). Om du inte vill att vi samlar in din personliga information, vänligen inte förse oss med.

Främja e-post

I ditt avtal, kommer att vi ge dig den information som du kan använda för att göra och skicka vår affärskommunikation eller undersökning eller annan information i produktinformationsguide eller marknadskommunikation.

SMS / MMS

Enligt ditt val, vi kan ge dig på telefonnumret för att generera och överföra information eller PR-produkter och aktiviteter på de meddelanden (SMS / MMS). Och inte SMS / MMS-avgifter, men din mobiltelefon tjänsteleverantör kan korta meddelande skickade eller mottagna kostnader och kommunikationskostnader och mobiltelefon tjänsteleverantörer debiteras enligt andra standarder kostnader debiteras dig.

Kommunikation för din tjänst

Om du väljer att förse oss med kontaktinformation, vi kommer på något sätt, inklusive e-post till dig utfärdas på plats tjänstmeddelanden och hämta lösenord anmälan, och din kund begäran eller dina beställningar på problemet med dig. Till exempel får alla registrerade användare en välkommen e-post för att bekräfta registreringen. Syftet med detta meddelande är att ge en bättre service för dig, svara på dina frågor och ge en hög servicenivå.

Personlig service

Vi kan använda dina personuppgifter för att förse dig med anpassade webbtjänster och använda. Exempelvis skulle vi vilja föreslå att du kan vara av särskilt intresse för produkten.

COOKIES

Hjälpfunktionen på de flesta webbläsare kommer att berätta hur du hindrar din webbläsare från att acceptera nya cookies, hur ha webbläsaren meddelar dig när du får en ny cookie och hur du avaktiverar cookies helt och hållet. Dessutom kan du inaktivera eller ta bort liknande data som används av webbläsartillägg, exempelvis Flash-cookies, genom att ändra inställningarna för tillägg eller besöka webbplatsen för tillverkaren.

Dela information

Utan ditt godkännande ger vi inte din personliga information till tredje part för att främja sina produkter eller tjänster till dig. Utöver bestämmelserna i denna artikel får vi inte sälja eller annars läcka webbplats besökarnas personuppgifter.

Tredje part

Vi använder andra företag och individer att utföra funktioner å våra vägnar. Exempel verkställa beställningar, leverera paket, skicka post och e-post, hantera betalningar och tillhandahålla kundservice. De har tillgång till personlig information som behövs för att utföra sina uppgifter, men får inte använda det för andra ändamål. De ytterligare, måste behandla personuppgifterna i enlighet med denna integritetspolicy och i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar. Dessutom i vissa fall kan vi begära ditt råd kommer att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du samtycker, kommer vi avslöja din personliga information till dessa tredje parter för sina egna syften, de kommer att följa sekretesspolicyn.

Följa lagen

För att uppfylla kraven i den relevanta lagar, förfaranden och krav av regeringen, kan vi lämna ut informationen som krävs. Dessutom, om det är nödvändigt för att undvika personskada, ekonomisk förlust eller de potentiella eller befintliga olagliga aktiviteterna, kan vi avslöja någon information som krävs.

Överföra data till andra länder

Enligt denna Sekretesspolicy för att få din personliga information och inkludera din personliga informationsdatabas av närstående parter eller tredje part kan i Kina och andra länder, kommer dessa länder ha olika grad av rättsligt skydd för personuppgifter. Oavsett var den finns, bör alla associerade parten eller tredje part att få din personliga information följa i sekretesspolicyn för skydd som anges i denna sekretesspolicy.

Barnens integritet

Om du är under 18 år, du kan använda vår hemsida, men kan inte ge oss din personliga information. Dvs kan inte du registrera eller köpa en produkt. Vår webbplats är inte avsedd för personer under 18 år, och vi samlar inte in någon personlig information om en person under 18 år. Om vi lär oss att vi råkar få personlig information om en 18-årig besökare, tar vi bort den från posten.

Informationssäkerhet

Vi arbetar för att skydda säkerheten av innehållet vid överföring genom att använda mjukvaran Secure Sockets Layer (SSL), som krypterar all information du lämnar. Vi upprätthåller fysiska, elektroniska och procedurmässiga säkerhetsåtgärder i samband med insamling, lagring och utlämnande av personlig kundinformation. Våra säkerhetsrutiner menar att vi ibland kan begära bevis på din identitet innan vi lämnar ut personuppgifter till dig. Det är viktigt för dig att skydda mot obehörig åtkomst till ditt lösenord och din dator. Glöm inte att logga ut när du är klar med en delad dator.

Vår affärsverksamhet ändras konstant och vår sekretesspolicy och villkoren för användning och försäljning kommer att förändras också. Vi kan maila periodiska påminnelser av våra meddelanden och villkor, såvida inte du har instruerat oss inte till, men du bör kolla vår hemsida ofta för att se de senaste ändringarna. Såvida inget annat anges gäller vår nuvarande Köpinformation all information vi har om dig och ditt konto. Vi står bakom de löften som vi gör, emellertid, och kommer aldrig väsentligt förändras våra principer och metoder att göra dem mindre skyddande av kundinformation samlas i förflutnan utan samtycke av berörda kunder.